VELIKONOCE 29. a 30. OTEVŘENO, 31.3. a 1.4. ZAVŘENO


Rozvoz květin

Rozvoz květin je dnes již běžná věc. Chcete překvapit Vaši manželku/manžela, přítelkyni/přítele, kamarádku/kamaráda, babičku, dědečka, či poslat kytici jako poděkování? My Vám tuto možnost nabízíme. Rozvážíme po Ostravě, Havířově, Frýdku-Místku a okolí a nově také v Olomouci a další města postupně přibývají. Na našich webových stránkách najdete speciálně vytvořenou mapu rozvozu, kde zjistíte, zda rozvážíme i k Vám domů. Pakliže je místo doručení mimo mapu našeho rozvozu, neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle – 702 803 903 a společně doručení naplánujeme. Ke květinám je samozřejmě možný i vzkaz, který je přichycen ke květině. Neexpedujeme přes žádnou externí firmu. Květinu Vám přiveze náš kurýr, našim autem, které zaručeně poznáte. Nemusíte se bát, že Vám kytice po cestě zvadne. Kytice jsou v době přepravy umístěny v nádobách s vodou.

Rozvoz květin domů jako překvapení:

Objednejte svojí blízké osobě kytici až domů, věřte, že si tímto gestem určitě přilepšíte. Obdarovaná osoba většinou takovou radost vůbec nečeká. A jak se asi cítí obdarovaná osoba? Dle nás asi takto - zkuste si to jen představit. Pijete si zrovna ranní kávu, obědváte či děláte nějaké domácí práce. V tu chvíli Vám někdo zazvoní na zvonek a ozve se: „Dobrý den, mám pro Vás zásilku.“ Vy si v duchu říkáte, že nic nečekáte ani jste si nic neobjednávali. Celí nejistí jdete dolů nebo pustíte kurýra nahoru a on drží v ruce nádhernou kytici.  Říkáte si, že to snad ani není možné, že na Vás někdo takhle myslí a pošle Vám skrz naše květinářství takovou dávku radosti. 

Víte, co nám dělá při rozvozu největší radost? To, že Vy máte radost a mnohdy i slzy v očích. Není nic příjemnějšího, než když obdarujeme nádhernou kyticí osobu, která to absolutně vůbec nečeká a před Vámi se rozpláče štěstím. Slzy štěstí, radost to jsou právě ta klíčová slova, která nás naplňují.

Dovoz květin domů pro Vás jako pro zákazníka:

Jdete na narozeninovou oslavu, svatbu či promoce? Nebo si jen sami sobě chcete udělat radost? Nestíháte dojet do květinářství? U nás tento problém jednoduše vyřešíte. Kdykoliv nám můžete zavolat nebo si objednat kytičku přes náš web a do dvou hodin je kytička u Vás. Platit můžete kurýrovi na místě jak hotově, tak i kartou. Kurýři mají u sebe platební terminály. 

Rozvoz květin jako překvapení do práce:

Vaše drahá polovička, kolegyně, kolega nebo kamarád/kamarádka má narozeniny? Pošlete skrz nás do práce kytici a k tomu třeba víno nebo sladkost. Víte, co je úplně to nejlepší překvapení? Když Vám na plnou kancelář lidí zaklepe kurýr, drží v ruce kytičku a říká, že tady něco má zrovna pro Vás. Věřte nám, že Vaši kolegové jsou z toho většinou víc vykolejení než Vy. 

Dovoz květin do práce pro Vás jako pro zákazníka:

Potřebujete si narychlo udobřit šéfa či má Váš kolega narozeniny? Nebo jen potřebujete kytičky na Vítání občánků, konec školního roku, MDŽ nebo Den učitelů? I toto pro nás není překážkou. Zavolejte nebo nám napište e-mail a určitě se domluvíme.

Rozvoz smutečních květin:

Nemůžeme vynechat ani rozvoz smutečních květin, věnců a výpichů.

Uvedli jsme Vám 5 základních kategorií rozvozů. Do kterých se řadí i všechny jejich podkategorie, jako je rozvoz do nemocnic, do nákupních center, do školy, na úřady, do divadel, do obřadních síní a mnoho dalších. 

Na našem webu najdete mnoho kategorií květin jako je: k narozeninám a svátku, z lásky, gratulační nebo kategorie dle barev. Pokud si žádnou květinu nevyberete, nebojte se nám zavolat na telefonní číslo 702 803 903, kde Vám to zvedne milá telefonistka a objednávku s kytičkou dle Vašich představ s Vámi vytvoří. 

  • Rozvoz květin

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít