VELIKONOCE 29. a 30. OTEVŘENO, 31.3. a 1.4. ZAVŘENO


Rozvoz květin Karviná

Snažíme se Vám být blíž a blíž, proto jsme zapracovali na naší mapě rozvozů a rozšířili jsme ji o město Karviná. Kam všude do Karviné rozvážíme? To jednoduše zjistíte na mapě rozvozů, která je určená pouze pro rozvoz květin v Karviné.

Jaké květiny a produkty můžete objednat?

Neustále rozšiřujeme a obměňujeme naší květinovou nabídku. Květiny jsou rozděleny do různých kategorií, jako jsou třeba kategorie - z lásky, gratulační nebo třeba k narozeninám. Pokud nechcete objednat květinu, která Vám samozřejmě nevydrží navždy, tak v nabídce máme ručně vyrobený originální dárek, a to medvídka z umělých růží. Podrobnější popis tohoto produktu najdete v našem článku na blogu. Samozřejmě jsme nezapomněli na menší drobnosti v podobě láhve dobrého vína, sladkosti nebo plyšového medvídka.

Ne všechno, co máme k dispozici na prodejnách je na našich webových stránkách. Myslíme tím zejména pokojové rostliny (orchideje, kaktusy, aloevera, anthurium a mnoho dalších). I tyto rostliny můžeme doručit, jen je potřeba zavolat na telefonní číslo 702803903 a na všem se domluvíme.

Jaký rozvoz můžete zvolit?

Dovoz pro objednávajícího – touto variantou dovozu ušetříme Váš čas. Nemusíte pro květinu nikam chodit a čekat než na Vás přijde řada. Květinu si z pohodlí domova objednáte skrz naše webové stránky nebo nám zavoláte a my Vám květinu s úsměvem přivezeme.

Překvapení pro jinou osobu – touto variantou, jak už je v názvu, překvapíte a vytvoříte radost Vaši blízké osobě. Vyberete si květinu nebo cokoliv jiného z našeho sortimentu a náš kurýr květinu přiveze na určité místo Vámi vybrané osobě. Nikdy neprozrazujeme, že vezeme květinu, abychom nezkazili překvapení. Obdarovaná osoba si vždy myslí, že ji vezeme nějakou zásilku. Ke květině je možné přidat zcela zdarma vzkaz.

Rozvoz nemusí být pouze domů. Květiny rozvážíme kamkoliv, a to například do nemocnice, do divadla, do práce, do školy, do restaurace apod.

Pro rozvozy nevyužíváme žádnou externí firmu. Máme vlastní auta i vlastní kurýry. To znamená, že vždy víme, kde se kurýr nachází a za jak dlouho bude u Vás. Jakmile je květina předána přijde Vám potvrzovací SMS o doručení zdarma.

  • Rozvoz květin Karviná
  • Rozvoz květin Karviná
  • Rozvoz květin Karviná

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít