VELIKONOCE 29. a 30. OTEVŘENO, 31.3. a 1.4. ZAVŘENO


Rozvoz květin Bílovec

Naše další rozšíření proběhlo v Bílovci a okolních vesnicích a obcích. Přesněji rozvážíme do již zmíněného Bílovce, Studénky, Bravantic, Velkých Albrechtic, Bílova a Butovic. Pro ověření, zda rozvážíme v této oblasti i k Vám, můžete využít naši mapu rozvozu.

Jaké květiny či jiné produkty si lze objednat?

Určitě už víte, že máme květiny rozdělené do různých kategorií – dle ceny, dle příležitosti nebo třeba podle barvy. Dále Vám nabízíme různé dárkové sety, které obsahují květinu, víno, sladkost apod. Pro Vaši představu to může být například:

5 růží a Bohemia Sekt
5 růží a Merci
5 růží a Mionetto Prosecco
Bílé kopretiny a alstromerie + Bohemia Sekt

Dále Vám můžeme nabídnout naši širokou nabídku flower boxů, o kterých máme napsaný  článek na blogu. Jen ve zkratce: flower box je černá elegantní ručně vyrobená krabička, do níž jsou umístěny různé druhy květin. Na našem webu najdete například:

Flower box plný čerstvých růží
Flower box plný bílo-fialových květin
Flower box plný růží a eukalyptu
Flower box plný čerstvých květin (v několika velikostech)

Jaký rozvoz můžete využít?

Dovoz pro objednávajícího

Tímto rozvozem doručíme květinu k Vám domů, do práce nebo kamkoliv budete chtít. Květinu či jiné produkty můžete objednat skrz naše webové stránky. Platba může proběhnout buď online na webu nebo hotově či kartou přímo u kurýra.

Překvapení pro jinou osobu

Tímto rozvozem, jak už z názvu vyplývá, překvapíte Vámi blízkou osobu. Květinu můžeme doručit domů, do nemocnice, restaurace, práce, školy apod. Nikdy neprozrazujeme od koho květina je. Ke květině lze zdarma přidat vzkaz. Můžete se inspirovat našim článkem na blogunejčastější vzkazy.

Pokud stále nejste v naší mapě rozvozu, nevěšte hlavu. Rozšíření o další města plánujeme i nadále.

 

  • Rozvoz květin Bílovec

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít