Nová otevírací doba od 20.4. PO-PÁ 7-17, SO 7-12, NE ZAVŘENO


MDŽ 2021

Mezinárodní den žen je každý rok 8. března a slaví jej ženy po celém světě. Čím si myslíte, že uděláte ženě v tento její den největší radost? Ano, správně! KVĚTINOU!  Potěšte svou ženu, partnerku, maminku, babičku, kamarádku nebo dceru a pošlete ji překvapení našim květinovým kurýrem. 

 

Rozvoz květin - MDŽ

Nemáte čas vystát frontu v květinářství? Máme jednoduché řešení, které Vám zabere jen pár minut. Chápeme časovou vytíženost, a proto i v tento den budeme rozvážet radost v podobě květin. 

Objednávku si můžete vytvořit na našich webových stránkách, kde je vytvořena záložka MDŽ 2021 pro Váš rychlejší výběr. Samozřejmě si můžete vybrat jakoukoliv jinou květinu, kterou na webu najdete. Pokud byste chtěli úplně jinou květinu, jsme k dispozici každý den na telefonu 702 803 903, kde Vám rádi poradíme a následně s Vámi můžeme vytvořit objednávku. Květiny rozvážíme od 6:00 do 18:00.

Nezapomeňte přidat ke květině vzkaz pro potěšení. 

 

Osobní vyzvednutí na našich prodejnách

MDŽ 2021 vychází na pondělí. Otevírací doba na našich pobočkách v tento den je 6-18. Na každé naši prodejně (ZábřehPorubaVítkoviceHrabůvkaNová Bělá a Frýdek-Místek) budeme mít nachystanou velkou spoustu nejrůznějších květin. Květiny budou v mnoha barevných kombinacích a v mnoha cenových rozpětích, abyste měli, co největší výběr a nemuseli čekat, než Vám naše květinářky, květinu uvážou. 

U MDŽ není dána žádná typická květina, jako třeba na Valentýna, u kterého jsou typické růže. Takže záleží jen na Vás, jakou zvolíte. Nejvíce z Vás sahá po mixu jarních květin, jelikož už začíná být venku hezky a svítí sluníčko. Pokud máte rádi jednoduchost, doporučujeme Vám tulipány, s kterými nemůžete nic pokazit. Tulipány nabízíme v několika barvách, a to žlutérůžovébílé a fialové

Mimo jiné jsme opět spustili prodej slunečnic, které svou sytou žlutou barvou  rozzáří celý Váš byt. Máme je kombinované v několika kyticích, které najdete na našich webových stránkách

  • MDŽ 2021

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít