VELIKONOCE 29. a 30. OTEVŘENO, 31.3. a 1.4. ZAVŘENO


Květinářství Ostrava

Nejsme nejen online květinářství s rozvozem zdarma, máme také kamenné prodejny, které jsou rozprostřeny po celé Ostravě, tudíž jsme pravděpodobně kousek i od Vašeho domu nebo práce a můžete se přijet podívat, možná si něco i koupit. V Ostravě nás najdete už na 5 místech pod naším názvem I-KVETINY.CZ. Mimo standardní nabídku, kterou má většina květinářství u nás najdete i produkty, které v květinářství jen tak neuvidíte. Potřebujete ke květině koupit i přání k narozeninám, svatbě či narození dítěte? Není problém! Na každé naší pobočce najdete stojan od ALBI, který obsahuje nejrůznější přání, a to od hracího, až po gratulaci ke složení studia. Dále u nás najdete bonboniéry, vína nebo medvídky z umělých růží, jejichž podrobnější popis máme také na blogu v podobě článku. 

1. Květinářství NOVÁ BĚLÁ 

Tuto pobočku zná asi nejvíce z Vás. Je to naše nejstarší pobočka, kterou provozujeme už více než 12 let. Charakteristickým rysem této pobočky jsou bohaté květiny různých barev a kombinací. Dále se specializuje jak na smuteční květiny, věnce a výpichy, tak i na svatební květiny, výzdobu a různé doplňky. 

2. Květinářství VÍTKOVICE

Pobočka ve Vítkovicích na rohu náměstí, která je umístěna hned naproti školy  AHOL. Dá se říct, že Vítkovice jsou naše centrální pobočka, jelikož odtud se rozváží všechny objednávky. 

3. Květinářství Hrabůvka

Pobočka v Hrabůvce je naše největší. Najdete zde velké množství hrnkových květin a různých dekorací. Na jaře, v létě i na podzim máme venku před prodejnou vystaveno velké množství nejrůznějších hrnkových květin k venkovnímu využití (primule, macešky, chryzantémy, narcisy, hyacinty, apod.). 

4. Květinářství Zábřeh

Prodejna v Zábřehu sice nedisponuje tak velkým prostorem jako ostatní, ale i tak zde máme široký výběr jak řezaných, tak hrnkových květin a sezónních dekorací.

5. Květinářství Poruba

Naše „nejmladší“ provozovna, kterou najdete v Porubě na Hlavní třídě, kousek od kruháče. I v této prodejně nechybí řezané a hrnkové květiny či dekorace. 

Do každé naší pobočky můžete přijít a koupit, co si vyberete. Naše floristky se Vám budou rády věnovat, poradí s výběrem a budou se snažit vyhovět Vašim požadavkům. Jestliže by se Vám ale nechtělo přijít osobně a čekat než floristka květinu uváže, můžete si vytvořit objednávku přes naše webové stránkynebo s námi na telefonním čísle 702 803 903. Objednávku s osobním vyzvednutím budete mít připravenou na přesný čas, který potřebujete.  

 

  • Květinářství Ostrava

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít