VELIKONOCE 29. a 30. OTEVŘENO, 31.3. a 1.4. ZAVŘENO


Čerstvé květiny

Čerstvost květin je u nás rozhodně na prvním místě. Zakládáme si na tom nejlepším a nejkvalitnějším zboží, které má svůj vlastní příběh. 

Naše květiny, všechny, na které si jen vzpomenete – tulipány, gerbery, altromerie, chryzantémy, karafiáty a mnoho dalších dovážíme z nedalekého Holandska. Samozřejmě v našem sortimentu nechybí ani pokojové rostliny. Ne všechny květiny jsou pěstovány v Holandsku, ale Holandsko jako země květin je středobodem nás květinářů. Je tam opravdu velký výběr těch nejkrásnějších a nejkvalitnějších květin. 

Růže

Jsou nejprodávanější květinou, mají také svůj vlastní příběh, o který bychom se s Vámi chtěli podělit. Jsou vypěstovány v těch nejlepších podmínkách v samotné Kolumbii, proto se nazývají kolumbijské růže. Jsou pěstovány převážně ve sklenících v nadmořské výšce 2 500 metrů a v průměrné teplotě 13°C. Kolumbijské růže jsou velkokvěté a u nás najdete právě tento druh nejkvalitnějších růží.  Z Kolumbie jsou do Holandska přepraveny letadlem, aby byly co nejrychleji v tom nejlepším prostředí, které růže vyžadují.

Růže, společně s ostatními květinami jsou z Holandska přepraveny rovnou k nám. Přepravní podmínky jsou velmi důležité, pro to aby květina zůstala čerstvá, neponičená a prostě jedním slovem dokonalá. Jsou přepravovány v těch nejlepších podmínkách, jako je důkladné balení a speciální chladící kamiony. Sami si tyto důležité přepravní podmínky hlídáme a kontrolujeme. Při výběru květin dbáme na tu nejvyšší kvalitu, aby Vás či Vaše blízké mohly co nejdéle těšit. 

Po důkladné kontrole, když je vše v pořádku, květiny přebereme a urychleně a pečlivě se o ně postaráme. Začíná rychlý a přesto pečlivý proces. Máme speciální přípravek, roztok, který je dělaný květinám na míru.  Většinu květin přiveze kamion bez přístupu k vodě. Po pobytu stonku v tomto roztoku dostávají květiny „nový život“. Následně květiny dáváme do jejich oblíbeného chladu. Samozřejmě, že strelicie, anturie, vandy a podobné květiny se do chladicího boxu nedávají, poškodily by se. Vše je otázkou zodpovědné a rychlé práce a díky tomu květiny neutrpí žádný šok a mají i u nás ty nejlepší a nejpříjemnější podmínky, které jsou důležité pro jejich trvanlivost.

Na každé naší prodejně máme speciální chladicí místnost, aby bylo vše na jedničku a kytičky nijak netrpěly. Pravidelně se staráme o to, aby byly vždy v co nejčistším prostředí. O pokojové rostliny se také staráme velmi pečlivě. Pravidelně hnojíme, přesazujeme, dáváme potřebnou dávku vody a rosíme. 

V našem květinářství najdete vždy to kvalitní a čerstvé zboží, o které je správně postaráno.

  • Čerstvé květiny
  • Čerstvé květiny
  • Čerstvé květiny
  • Čerstvé květiny

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít